Kostenraming Online
Kostenraming Online

Met Kostenraming Online krijgt u meer zekerheid over de kosten van uw infrastructuur project. Het basis rekenmodel van Kostenraming Online biedt u de mogelijkheid om eigen kentallen voor uw kostenramingen te ontwikkelen en te actualiseren. Met Kostenraming Online krijgt u de beschikking over het basis rekenmodel (voor slechts € 250 per jaar) en kunt u zelf uw eigern model op te stellen.

Waarom Kostenraming Online?

Het basis rekenmodel is opgesteld conform het betrouwbare SSK-model CROW.  Voor het model wordt gebruik gemaakt van QuickRaming, zodat u altijd beschikt over correcte en actuele prijsinformatie. De eenvoudige online toegankelijkheid zonder tussenpersoon bespaart u een hoop tijd en daarmee kosten.

Hoe werkt Kostenraming Online?

Het basis reken bestand van Kostenraming Online is onder meer geschikt voor:

  • Geluid -en luchtmaatregelen
  • Waterbeheer 
  • Weglayout  
  • Terreininrichting en groen
  • Haven -en bedrijventerreinen
  • Kunstwerken
 

Het bestand levert u een gemakkelijke en tijdsbesparende manier van werken op en een garantie voor een positief resultaat. 
Desgewenst kunnen wij de kostenramingen voor u verzorgen waarbij onze ervaring een garantie is voor een goed resultaat.
Voor meer informatie mail dan naar info@deltaresult.nl. of bel met Frits 06 2000 2055.
  

Voor het gebruik van de (test)module klikt u links op de menu balk op GRATIS PROBEREN. Vul uw gegevens in en vervolgens ontvangt u van ons de testmodule. De eerste maand is het gebruik gratis waarna (na overleg) u een abonnement krijgt en u toegang krijgt tot alle modules!

Om te zien hoe gemakkelijk het bestand werktr kijk op het volgende filmpje:"