Kostenraming Online
Kostenraming Online

Met Kostenraming online krijgt u meer zekerheid over de kosten van uw infrastructuur project. De modules van Kostenraming online geven u de mogelijkheid om zelf uw budget voor uw kostenraming in te schatten of een snelle toets op te stellen op een (externe of interne) kostenraming zodat u meer vertrouwen krijgt in uw projectbudget. Met Kostenraming online verschaffen wij u op abonnementsbasis (slechts € 250 per jaar) toegang tot kostenramingsmodules waarmee u zelf SSK-kostenramingen voor infrastructuurprojecten op kunt stellen.

Waarom Kostenraming Online?

De rekenmodules zijn opgesteld conform het betrouwbare SSK-model CROW. Daarnaast wordt in de rekenmodules gebruikgemaakt van QuickRaming, zodat u altijd beschikt over correcte en actuele prijsinformatie. De eenvoudige online toegankelijkheid zonder tussenpersoon bespaart u een hoop tijd en daarmee kosten.

Hoe werkt Kostenraming Online?

De modules van Kostenraming Online zijn:

  • Geluid -en luchtmaatregelen
  • Landschapsinrichting
  • Waterbeheer met HWBP!
  • Weglayout  
  • Terreininrichting en groen
  • Haven -en bedrijventerreinen
  • Constructies  incl. viaductenmodel
Tevens beschikken wij over prijzenbestanden voor projecten van Rijkswaterstaat  en ProRail 

De gratis bestanden leveren u een gemakkelijke en tijdsbesparende manier van werken op en een garantie voor een positief resultaat. 
Desgewenst kunnen wij de kostenramingen voor u verzorgen waarbij onze ervrin een garantie is voor een goed resultaat.
Voor meer informatie mail dan naar info@deltaresult.nl. of bel met Frits 06 2000 2055.
  
De modules van Kostenraming Online zijn geheel gratis. Voor het gebruik betaald u slechts een abonnementsprijs, waarbij de kosten per jaar slechts €250 per gebruiker bedragen. 

Voor het gebruik van de (test)module klikt u links op de menu balk op GRATIS PROBEREN. Vul uw gegevens in en vervolgens ontvangt u van ons de testmodule. De eerste maand is het gebruik gratis waarna (na overleg) u een abonnement krijgt en u toegang krijgt tot alle modules!

Om te zien hoe gemakkelijk de modules werken kijk op het volgende filmpje:"